Zásady ochrany osobných údajov

Kto sme:

Webpomoc s.r.o.
Znievska 32, Bratislava 851 06
IČO: 46465375, DIČ: 2820016034
Email: info@webpomoc.sk
Telefón: 0919 888 880

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Kontaktné formuláre

Tento web ukladá odoslané informácie, aby mohli reagovať na dotazy. Jedná sa ale o firemné údaje, keďže pracujeme len B2B.

Súbory cookies

Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača. Ďalej potrebné cookies pomáhajú urobiť web použiteľným tým, že umožňujú základné funkcie, ako je navigácia po stránke a prístup k zabezpečeným oblastiam webu. Bez týchto súborov cookie nemôže webová stránka správne fungovať.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku. Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Analytika

SušenkaTypDélkaPopis
_gaTrvalé2 rokyTento súbor cookie je nainštalovaný službou Google Analytics. Tento súbor cookie sa používa na výpočet údajov o návštevníkoch, reláciách, kampaniach a na sledovanie používania stránok pre analytický prehľad stránok. Cookies ukladajú informácie anonymne a priraďujú vygenerované číslo na identifikáciu jedinečných návštevníkov.
_gat_gtag_UA_70684506_1Trvalé1 minútaGoogle používa tento súbor cookie na odlíšenie používateľov.
_gidTrvalé1 deňTento súbor cookie je nainštalovaný službou Google Analytics. Cookie sa používa na ukladanie informácií o tom, ako návštevníci používajú webovú stránku, a pomáha pri vytváraní analytických správ o tom, ako sa stránke darí. Zhromaždené údaje vrátane počtu návštevníkov, zdroja, odkiaľ prišli, a stránok navštívených v anonymnej podobe.
cookielawinfo-checkbox-necessaryTrvalé11 mesiacovTento súbor cookies je nastavený doplnok GDPR Cookie Consent. Cookies sa používajú na ukladanie súhlasu používateľa s cookies v kategórii „Nevyhnutné“.
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryTrvalé11 mesiacovTento súbor cookies je nastavený doplnok GDPR Cookie Consent. Cookies sa používajú na ukladanie súhlasu používateľa s cookies v kategórii „Nepotrebné“.
test_cookieTrvalé11 mesiacovTestovacia cookie
viewed_cookie_policyTrvalé11 mesiacovTieto Cookies je nastavený doplnok pluginu GDPR Cookie Consent a slúži na ukladanie toho, či užívateľ súhlasil s používaním cookies. Neuchováva žiadne osobné údaje.

S kým zdieľame vaše údaje

Nezdieľame s tretími stranami.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Vaše kontaktné informácie

Tento web ukladá odoslané informácie, aby mohli reagovať na dotazy. Jedná sa ale o firemné údaje email, telefón, keďže pracujeme len B2B.

Dodatočné informácie

Nezbierame iné, okrem kontaktných, ktoré potrebujeme na komunikáciu.

Ako chránime vaše údaje

Používame nasledovné: šifrovanie, antivírová ochrana, heslá, zamykanie, zálohovanie, firewall.

Z akých tretích strán získavame údaje

Nezískavame z tretích strán osobné údaje.

Aké automatizované rozhodovanie (spracovanie) a/alebo profilovanie robíme s údajmi používateľa.

Nespracujeme týmto spôsobom klientské údaje.

Kontrolný orgán:

Úrad na ochranu osobných údajov
Hraničná 12
820 07 Bratislava 27
Slovenská republika

Identifikačné údaje:
IČO: 36064220
DIČ: 2021685985

Sekretariát úradu:
+421 /2 3231 3214

E-mail:
statny.dozor@pdp.gov.sk